Werkwijze

OntwerpCreated with Sketch.
OfferteCreated with Sketch.
werkwijze

Zonnepaneel installaties zonder zorgen

Vanaf het eerste contactmoment tot aan de oplevering van uw  zonnepaneel installatie in vier weken.  Op de dag van oplevering installeren wij de  panelen in één dag. Dat is bij 95% van de installaties het geval als u kiest voor een installatie van Snel Zonnepanelen.   

Schouwen

Wij komen altijd eerst uw dak inmeten

Nadat het eerste contact met Snel Zonnepanelen heeft plaatsgevonden, maken we met u een afspraak om uw woning te schouwen. Tijdens de schouw kijken we onder andere naar de ligging van uw dak, het aantal zonnepanelen en de aansluiting naar uw meterkast. De gegevens die we hier opnemen bepalen vaak hoe snel u uw zonnepaneelinstallatie heeft terugverdiend. 

Voortgang 20%
OntwerpCreated with Sketch.
Ontwerp

Wij garanderen dat uw installatie optimaal presteert

Met de gegevens die we tijdens de schouw hebben verzameld wordt bij ons op kantoor keihard gewerkt aan een compleet ontwerp van de zonnepaneel installatie voor uw specifieke situatie. Met een aantal complexe formules berekenen we hoe lang het duurt voordat u de investering van uw installatie weer heeft terugverdiend. 

Voortgang 40%
Aanbod

Uw ontvangt een offerte op maat tegen een goede prijs

Nadat het ontwerp is uitgetekend en uw besparing is berekend krijgt u een overzichtelijke offerte. Bij de offerte is een gedetailleerd uitgetekend plan meegeleverd, waarop u kunt zien hoe de panelen optimaal op uw dak gelegd worden. Ook vind u hier een overzicht van alle specificaties van de zonnepaneel installatie. Niet te vergeten vind u hier een overzicht waarop in één oogopslag kunt zien wat uw zonnepaneel installatie u de komende jaren zal gaan opleveren. 

Voortgang 60%
OfferteCreated with Sketch.
Planning

Een doel zonder plan is slechts een wens

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte is het tijd om samen een dag in te plannen waarop we uw zonnepaneel installatie komen installeren. In 95% van de gevallen installeren wij uw zonnepaneel installatie binnen één dag, zodat u direct kunt gaan terugleveren aan het net. 

Voortgang 80%
Oplevering

Wij vertrekken pas als alles naar wens is

Op de afgesproken dag komen de ervaren installateurs van Snel Zonnepanelen het legplan uit de offerte uitvoeren. De installatie geschiedt altijd volgens de branche veiligheidsnormen. De installateurs zullen pas vertrekken als aan de installatiestandaard van Snel Zonnepanelen voldaan is.

Voortgang 100%
Monitoring

Zicht op uw installatie na oplevering

Ook na de oplevering bent u bij Snel Zonnepanelen in goede handen. Indien gewenst monitoren wij uw zonnepaneelinstallatie op afstand, zodat u ervan verzekerd bent dat uw installatie na oplevering optimaal blijft presteren. 

Plan direct een afspraak in

Plan vandaag nog een schouwafspraak in en ontdek wat u met uw investering kunt gaan besparen.